IEE and EWE

Topics: Enhanced Wiki Edition, Internet/Extranet Edition
Dec 31, 2007 at 4:07 PM
1. I noticed after implementing IEE FBA that the CQWP which uses copyutil.aspx wan't able to navigate to the links anymore. Something to do with authentication. With Windows Authentication this was working. I had to rewrite the whole function :-)
2. With EWE it's hard to make it anonymous accessible. please note also that the wiki pages will be located in the wiki page library under documents not under wiki pages.
3. Any idea why the automatic login checkbox isn't working?

happy newyear,

Jaap
Dec 31, 2007 at 8:35 PM
Hi Jaap,

Happy new year to you too. I've noticed the problem as well with CQWP. what did you change to fix it?

Best wishes,

Andy
Jan 1, 2008 at 7:58 PM
Hi Andy,
Please read my post on http://community.ada-ict.nl/blogs/virtualgenerations/archive/2008/01/01/sharepointforms-bases-authentication-intranetextranet-edition.aspx. I created my own xslt to bypass the copyutil.aspx. If you need any help of have some questions please let me know!
cheers,

Jaap
Jan 2, 2008 at 10:34 AM
Hi Jaap,

In between posting the request and your response I got it fixed by overriding copyutil.aspx. This seems to be a general problem for anonymous access with the CQWP, and something MS should have fixed in SP1 but didn't.
The solution I used is in http://www.sharepointforum.com/en-US/Blog/Lists/Posts/Post.aspx?ID=9
Oh - you have to take the copyright text out of the new vesion of copyutil.aspx for it to work.
It's currently working on the front page of my site http://www.scientio.com

Best wishes,

Andy