Not able to post the comments

Topics: Enhanced Blog Edition
Apr 2, 2009 at 1:18 PM
Hi,
I used CKS-EBE in my blog.I am not able to post the comments for the posts in the blog.I am an admin and even have owner rights.
i have blog under which two more child blogs have been created.

Its giving the following error as soon as i click on submitt.

An unexpected error has occurred.

Troubleshoot issues with Windows SharePoint Services.

Please guide me.


Regards,
Jyothsna 
Developer
Apr 2, 2009 at 3:48 PM
Do you have access to the server? Can you modify web.config or run DebugView (from Sysintenals) on the server?

It's hard to tell with SharePoint withholding any useful information in it's 'friendly' error message.

--Vince
Apr 3, 2009 at 4:18 AM
Yah i have access to server and i can change web.config.
But i dnt have any idea regarding debug view from sysintenals. :(
I am using WSS 3.0 but not MOSS 2007.I can do anythng on the system.i hae admin rights for the server.
Will u please recommend me some solution?


Thanks,
Jyothsna







Developer
Apr 3, 2009 at 5:37 AM
Hi Jyothsna,
please download debugview from here.
Start it on your SharePoint server.
Try to add a new comment.
Post the output from debugview here.

Thanks
René
Apr 3, 2009 at 5:49 AM
Hi Rene,

Thanks a lot for the quick reply.Thanks once again.
I resolved this issue.I was nt able to get the actuall error.
So,i changed in web.config in safemode section i changed

<

SafeMode MaxControls="200" CallStack="false"

 

to

<

SafeMode MaxControls="200" CallStack="true"

 


and

<

customErrors mode="On" />

 

to

<

customErrors mode="Off" />

 


then i clicked on submitt then i got the detailed error saying that two Themeselectors are  having same ID.
Then i opened in designer and removed it.
Cool....... :)
thats wrking fine.


Thanks,
Jyothsna


Apr 3, 2009 at 5:59 AM
Hi Rene,
I am not able to register my blog from word 2007.
i tried with one of my site which is using CKS-EBE it registered successfully but i am not able to register for the site running on production server.
Will u please show me the way wat might be the reason though this wont come under to CKS-EBE issue.
I am using WSS 3.0 but nt MOSS.
Its showing the following error:

word cannot register your account.The provider you are trying to publish is unavailable.Contact your provider for assistance.


Thanks,
Jyothsna